+359 2 811 0989
лв.
Bulgaria

Общи условия

1. Дефиниции

1.1. Уеб сайт:
Гранд Хотел София продава ваучери-подаръци чрез своя електронен магазин gifts.grandhotelsofia.bg, който за улеснение по-долу ще бъде нарична „УЕБ САЙТ”

1.2. Ние, Гранд Хотел София:
Гранд Хотел София АД, София 1000, ул. Гурко 1, ЕИК 131184460, ид. по ДДС: BG 131184460

1.3. Вие, Клиент, Потребител:
Означава лице, ползващо услугите и предложенията, публикувани на сайта

1.4. Ваучер-подарък, ваучер, услуга:
Гранд Хотел София продава услуги и хотелски продукт посредством ваучери, като всички продукти и услуги се реализират в хотела. Ние не предлагаме продукти на трети страни.

2. Цени

Всички цени на продуктите на сайта са в български лева,  за един брой, с ДДС и не включват цена за доставка. Цените са показани при продуктовите описания в уеб сайта, но не са изписани на самия ваучер от естетически съображения и от съображения на добрия етикет. Всеки наш клиент може да прави по всяко време справки за текущи и минали поръчки в уебсайта, в собствения си клиентски профил (ако си е регистрирал такъв). 

3. Валидност

Закупените ваучери са със срок на валидност в рамките на една каленадарна година от датата на закупуване. В периода на валидност клиентът е свободен да резервира конкретната услуга, която е предмет на ваучера. Услугите упоменати във ваучера подлежат на предварителна резервация и потвърждение от страна на хотела.

Ако срокът на валидност, посочен във ваучера бъде просрочен, ваучерът се счита за невалиден. Ако по обективни причини не можете да използвате вашия ваучер в нормалния обявен срок, моля свържете се с нас, за да намерим най-подходящото за вас решение.

4. Фактуриране

Ако желаете да ви бъде издадена фактура, моля попълнете вашите данни в полето за забележка при попълване на всички стъпки в диалога при извършване на плащане. Не е задължително това да е единствената забележка, ще се радваме да пишете за предпочитани часове за доставка, за специфични особености за достъп до вашия адрес и т.н. Но ще сме ви благодарни, ако забележките са изписани ясно и отделени една от друга.

5. Плащане

Всеки потребител може да заплати цената на съответната оферта  посредством:

  • Плащане с банкова карта

6. Доставка

Ваучерът (ваучерите) към дадена поръчка ще пристигнат на имейла, указан в Адреса за плащане. Ако ваучеръте персонализиран посредством полетата за попълване непосредствено над бутона КУПИ и имейлът на получателя е отбелязан, Ваучерът/ваучерите ще се изпратят и на този имейл, като изпращането на имейла на купувача се запазва.

Освен по имейл, Ваучерите се изпращат и към вашия профил (ако сте регистрирали такъв). Там можете да следите активни и използвани ваучери, както и да ги сваляте. Това е един от плюсовете на регистриране на профил при нас, един имейл може да бъде изгубен, или случайно изтрит, профилната информация се съхранява по възможно най-сигурен начин.

7. Връщане на закупена услуга

Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, Вие можете да върнете закупени ваучери към дадена поръчна в петнадесетдневен срок от датата на доставката. Разходи по доставка, както и такси по парични транзакции ще бъдат за ваша сметка. Ние се задължаваме да възстановим сумата на вашата покупка в рамките на 30 дни.

8. Защита на лични данни

Съгласно Закона за защита на личните данни, ние гарантираме, че обработваме Вашите лични данни добросъвестно и не ги предоставя на трети лица.

Личните данни, които предоставяте в сайта - имейл адрес, телефон, име и адрес за доставка, са необходими за обработката на Вашите поръчки.

Предоставянето на имейл адрес е задължително, за да можем автоматично да Ви информираме за статуса на поръчката, както и за промени в цената при добавяне или премахване на продукти към нея.

Паролата за вход във Вашия профил се съхранява в шифриран вид и не може да бъде видяна или използвана от администратора на сайта.

Информационният бюлетин се изпраща само след Вашето съгласие за абонамент, от който можете да се откажете по всяко време.

userscartphonecrosstext-align-left
Количка0
Няма продукти в количката.
Продължете пазаруването