Вашата поръчка:

0 продукт(а) - BGN0,00

Вашата количка е празна!

Каталог

Детайли:

Заповядайте в нашия сигурен и удобен е-магазин!

Разгледайте нашите предложения и направете Вашия избор. Може да поръчате и да платите за ваучер-подарък, който да бъде изпратен директно до вас, или избран от вас получател с обратна разписка.

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите и ще бъде калкулирана при плащане. Нашите ваучери може да намерите и в Бизнес центъра на Гранд Хотел София.

Помощ от специалист:

Посъветвайте се с наш консултант. Изберете
+359 2 811 0830
и ние с радост ще ви помогнем.

Търсите продукт за награди и мотивация на служителите във Вашата компания?
Пишете на специалист по продажби

Подробна информация за видовете плащания можете да намерите в страница "Въпроси".

 

Коледa и Новa Година

Нова година 2019 в ресторант Shades of Red
BGN325,00
Кол-во:
РЕСТОРАНТ SHADES OF RED    Музикална програма със специалното участие на Бандата на Пецата (Петър Станоев) и DJ сет. Авторско изискано 5-степенно меню с избор от основни ястия, сервирано с подбрани вина. В цената на куверта е включен отворен бар с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки.   БРОШУРА   Цена на куверта в ресторант Shades of Red:   до 30 ноември - 295 лв.  . . .
Нова година в Лоби бар
BGN295,00
Кол-во:
ЛОБИ БАР   Музикална програма със специалното участие на неповторимите Бандата на Пецата и DJ сет. Авторско изискано 5-степенно меню с избор от основни ястия, сервирано с подбрани вина. В цената на куверта е включен отворен бар с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки.   БРОШУРА   Цена на куверта в Лоби бар:   до 30 ноември - 275 лв.  от 1 декември - 295 лв.  . . .
Нова година в Ресторант Триадица
BGN255,00
Кол-во:
РЕСТОРАНТ ТРИАДИЦА   Музикална програма със специалното участие на Indigo Kids и DJ сет. Авторско изискано 5-степенно меню с избор от основни ястия, сервирано с подбрани вина. В цената на куверта е включен отворен бар с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки.   БРОШУРА   Цена на куверта в Ресторант Триадица:   до 30 ноември - 235 лв.  от 1 декември - 255 лв.  . . .
Коледен брънч
BGN72,00
Кол-во:
Валидност: 25 Декември 2018 Г. Да отпразнуваме заедно Коледа с кулинарните традиции от България и света! Ще се потопим в празнична атмосфера на традиционния ни Коледен Брънч и ще се насладим на празника с коледна музика и настроение.   Празнично меню за Коледен брънч: разнообразие от салати и предястия богат избор от традиционни постни ястия апетитна коледна пуйка, печено млечно прасенце, цяла риба плата колбаси и сирена . . .
Бъдни вечер във вашия дом
BGN74,00
Кол-во:
Посрещнете Бъдни вечер във вашия дом с празнично меню с 9 традиционни ястия, приготвени от екипа готвачи на Гранд Хотел София:   Меню за двама - 74 лв.   Постни зелеви сърми – 4 бр. Постни сушени чушки пълнени с боб – 4 бр. Зелник - 300 гр. Бъдник с късмети - 800 гр. Ошав - 400 гр. Царска туршия - 300 гр. Картофена салата - 300 гр Печена тиква с мед и орехи - 300 гр.. . .