Вашата поръчка:

0 продукт(а) - BGN0,00

Вашата количка е празна!

Каталог

Детайли:

Заповядайте в нашия сигурен и удобен е-магазин!

Разгледайте нашите предложения и направете Вашия избор. Може да поръчате и да платите за ваучер-подарък, който да бъде изпратен директно до вас, или избран от вас получател с обратна разписка.

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите и ще бъде калкулирана при плащане. Нашите ваучери може да намерите и в Бизнес центъра на Гранд Хотел София.

Помощ от специалист:

Посъветвайте се с наш консултант. Изберете
+359 2 811 0830
и ние с радост ще ви помогнем.

Търсите продукт за награди и мотивация на служителите във Вашата компания?
Пишете на специалист по продажби

Подробна информация за видовете плащания можете да намерите в страница "Въпроси".

 

Пакети с настаняване

Пакет за младоженци
BGN340,00
Кол-во:
Нощувка за младоженците в Панорамна стая, предлагаща просторна тераса и прекрасна гледка от София! Специалният пакет включва: Зареждане на стаята с бутилка пенливо вино; Специално декорирана торта за двама; Аранжиране на стаята със свещи и цветя; Късна закуска, сервирана в стаята; Спа ден за двама в нашия Спа център; Възможност за късно напускане на стаята до 3:00 ч. на следващия ден. Допълнителни услуги по заявка: Транспорт . . .
За вашия специален повод
BGN392,00
Кол-во:
Една нощувка за двама в стая Сюпириър и романтична вечеря за двама на терасата на ресторанта или в самостоятелно отделен салон. Нашият пакет включва: Една нощувка в стая „Сюпириър” Възможност за безплатно настаняване в по-висока категория: Корнър Романтична вечеря за двама на терасата на ресторанта или в самостоятелно отделен салон Късна закуска- бюфет на терасата на ресторанта или закуска в леглото Бутилка пенливо вино, избрано специално от нашият сомелиер. . .
Семеен уикенд в Гранд Хотел София
BGN420,00
Кол-во:
Безплатна втора стая за децата за Вашия семеен уикенд в Гранд Хотел София. Нашият пакет включва: Една нощувка за двама в стая „Сюпириър” с включена закуска; Безплатна втора стая за вашите деца; Специален подарък за децата; 50 % отстъпка в заведенията на хотела за деца до 12 години; Безплатно ползване на Фитнес зала и сауна; Възможност за ранно настаняване и късно напускане на стаите; Свободен достъп до високоскоростен безжичен интернет. . .
Уикенд в сърцето на София
BGN180,00
Кол-во:
Пешеходна обиколка с екскурзовод на забележителностите в града с включени музейни такси, диск с фотографии и популярни мелодии от България са нашето предложение за уикенд в сърцето на София. Цената е на човек в двойна стая и включва: Една нощувка в стая „Екзекютив”; Късна закуска-бюфет; Бутилка вино за „Добре дошли” при настаняване; Пешеходна обиколка с екскурзовод на забележителностите в града с включени музейни такси; Диск с фотографии и популярни ме. . .