Общи условия

1. Дефиниции

1.1. Уеб сайт:
Гранд Хотел София продава ваучери-подаръци чрез своя електронен магазин gifts.grandhotelsofia.bg, който за улеснение по-долу ще бъде нарична „УЕБ САЙТ”

1.2. Ние, Гранд Хотел София:
Гранд Хотел София АД, София 1000, ул. Гурко 1, ЕИК 131184460, ид. по ДДС: BG 131184460

1.3. Вие, Клиент, Потребител:
Означава лице, ползващо услугите и предложенията, публикувани на сайта

1.4. Ваучер-подарък, ваучер, услуга:
Гранд Хотел София продава услуги и хотелски продукт посредством ваучери, като всички продукти и услуги се реализират в хотела. Ние не предлагаме продукти на трети страни.

2. Цени

Всички цени на продуктите на сайта са в български лева и в евро, в зависимост от избора на потребителя, за един брой, с ДДС и не включват цена за доставка. Цените са показани при продуктовите описания в уеб сайта, но не са изписани на самия ваучер-подарък от естетически съображения и от съображения на добрия етикет. Всеки наш клиент може да прави по всяко време справки за текущи и минали поръчки в уебсайта, в собствения си клиентски профил. Там всеки подукт е описан със съответна цена и начин на доставка.

3. Валидност

Закупените ваучери са със срок на валидност в рамките на една каленадарна година от датата на закупуване. В периода на валидност клиентът е свободен да резервира конкретната услуга, която е предмет на ваучера. Услугите упоменати във ваучера подлежат на предварителна резервация и потвърждение от страна на хотела.

Ако срокът на валидност, посочен във ваучера бъде просрочен, ваучерът се счита за невалиден. Ако по обективни причини не можете да използвате вашия ваучер в нормалния обявен срок, моля свържете се с нас, за да намерим най-подходящото за вас решение.

4. Фактуриране

Ако желаете да ви бъде издадена фактура, моля попълнете вашите данни в полето за забележка при попълване на всички стъпки в диалога при извършване на плащане. Полето за забележка е в стъпка 4 (Метод на доставка). Не е задължително това да е единствената забележка, ще се радваме да пишете за предпочитани часове за доставка, за специфични особености за достъп до вашия адрес и т.н. Но ще сме ви благодарни, ако забележките са изписани ясно и отделени една от друга.

5. Плащане

Всеки потребител може да заплати цената на съответната оферта, като избере някой от съответните начини, посочени в сайта:

  • Плащане с банкова карта;
  • Банков превод
  • плащане на място в Гранд Хотел София

6. Доставка

Ваучерът (ваучерите) към дадена поръчка ще ви бъдат доставени на упоменатия от вас адрес за доставка с куриер, изрично описан в стъпките при извършване на плащане и финализиране на поръчката през уеб сайта.

Моля, ако е необходимо, отбележете предпочитани часове за доставка, специфични особености за достъп до вашия адрес и т.н. в полето за забележка в стъпка 4 от диалога за плащане (Метод на плащане).

Ако по ваша вина куриерът не може да се свърже с вас за осъществяване на доставка и се наложи да ви потърси повторно, вие заплащате още веднъж пълната цена на доставката. Ако сте избрали опцията да разпечатате сам ваучер(а/ите), след получаване на плащането, опцията за отпечатване във вашия профил ще бъде активирана.

7. Връщане на закупена услуга

Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, Вие можете да върнете закупени ваучери към дадена поръчна в седемдневен срок от датата на доставката. Разходи по доставка, както и такси по парични транзакции ще бъдат за ваша сметка. Ние се задължаваме да възстановим сумата на вашата покупка в рамките на 30 дни.

8. Защита на лични данни

Съгласно Закона за защита на личните данни, ние гарантираме, че обработваме Вашите лични данни добросъвестно и не ги предоставя на трети лица.

Личните данни, които предоставяте в сайта - имейл адрес, телефон, име и адрес за доставка, са необходими за обработката на Вашите поръчки.

Предоставянето на имейл адрес е задължително, за да можем автоматично да Ви информираме за статуса на поръчката, както и за промени в цената при добавяне или премахване на продукти към нея.

Паролата за вход във Вашия профил се съхранява в шифриран вид и не може да бъде видяна или използвана от администратора на сайта.

Информационният бюлетин се изпраща само след Вашето съгласие за абонамент, от който можете да се откажете по всяко време.